onsdag 27 oktober 2010

Redigeringsförsök i Moviemaker


Första försöket i Moviemaker... Höststämning i trädgården! Lyckades inte fånga upp mina filmfiler från kameran och klarade inte heller av att lägga till extra ljud ovanpå (då flyttades bara musiken). Kunde inte heller klura ut hur man formaterar bilderna. Tar gärna emot tips! Moviemaker är stelare men helt OK för enklare redigering.

5 kommentarer:

  1. Fin liten höstfilm - vi får tänka på upphovsrätten kring musiken?! Det är flera av er som lånat...

    MVH
    /Måns

    SvaraRadera
  2. Din mailadress funkar inte - har du möjlighet att skicka mig ett mail?


    MVH
    /Måns

    SvaraRadera
  3. Hej Marie, Vilka härliga hösstämningar och minnesbilder!
    Jag har också suttit och pysslat med Moviemaker men bara kommit till "testfilm" än så länge. För en gångs skull är jag riktigt sugen på att sitta vid datorn. Men någon "riktig" film lär det bli först om en vecka. Skall resa till Spanien för att hälsa på yngste sonen.Ett fullgott skäl, tycker jag, att skjuta upp jobbet lite.
    Ha ett skönt höstlov!
    Gunilla

    SvaraRadera
  4. Hej Marie!
    Det var ett tag sedan jag arbetade i Moviemaker. Då tyckte jag det var klumpigt och blev alldeles för klumpigt. När jag ser din film ser jag att det går att få till det riktigt bra. En stillbildsfilm med ljud tror jag är mycket användbart som elevarbete där bilden integreras med andra ämnen.
    Höstlovet är slut, men inte höstlövet!

    SvaraRadera
  5. Hej!
    Hösten ligger nära till hands som motiv. Fin film. Har inte varit inne och kommenterat förrän nu och har lite dåligt samvete.

    SvaraRadera